Plan een gratis intake met Judith

Judith Bosker

Judith Bosker, Small Group Trainer, nichtje van Nicolette en Ronald, atlete en als ze niet in de sportschool staat ook nog bestuurskundige. 

Een sterk analytisch vermogen

Judith behoort tot de snelste vrouwen op de 60m en 100m sprint ooit in Nederland. Met een scherp oog en analytisch vermogen ziet ze alles!
Na jarenlange ervaring in de atletiek op het hoogste niveau (waarbij krachttraining een belangrijke rol speelt) wil Judith graag de kennis die ze heeft verzameld inzetten om jou te begeleiden in het behalen van je persoonlijke doelen. Op fysiek vlak, maar ook qua mentale en emotionele ontwikkeling. Alleen óf samen met anderen. Op welk niveau dan ook.

De aanpak van Judith

Judith wordt enthousiast van alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling (fysieke training, voeding, mentale weerbaarheid, spiritualiteit) en kan jou helpen met het vinden van een duurzame stijl die past bij jou. Zodat jij je een leven lang fit voelt, vol vertrouwen in jezelf en in je lichaam!  

Judith is een echte micro-manager. Dit betekent dat zij de training, ongeacht of het Personal Training of Small Group Training is, tot in de puntjes op jou afstemt. Het gaat erom dat jij je comfortabel voelt bij de bewegingen die je maakt. Vervolgens pusht Judith jou om alles uit die beweging te halen. Dat levert niet alleen fantastische lichamelijke resultaten op, maar heeft ook veel effect op jouw positieve mindset!

Het laatste wedstrijddoel van Judith is nog niet gesteld, maar…

Deze doelen heeft Judith in ieder geval al behaald

  • 3e Europees Kampioenschap Junioren 2009 (4x100m)
  • 5e Europees Kampioenschap <23 2011 (4x100m)
  • Olympische voorselectie 4x100m 2012
  • Nederlands Kampioen estafette 2015
Terug naar trainers