Lynsey Hendriks

De spontane, goedlachse Lynsey neemt naast haar gezelligheid een berg aan ervaring mee. Ze is al sinds 1997 werkzaam als trainster in Elst en omgeving. Lynsey geeft de Flexibility lessen.

In balans zijn

Naast het sporten vindt deze levensgenieter het heel belangrijk om de nodige rustmomenten in te plannen. Het gaat allemaal om in balans zijn. Dit wil ze graag meegeven aan anderen. Het fijn voelen en een momentje voor jezelf creëren zodat je echt goed in je vel zit.

De aanpak van Lynsey

Door haar uitgebreide ervaring met groepslessen weet ze de juiste focus te vinden en dit ook over te dragen. Van nature zit Lynsey vol power en energie, maar ze kan ook de nodige ontspanning brengen. Op een rustige manier zorgt ze ervoor dat jij tijdens de Flexibility les volledig gefocust bent op je ademhaling. Het is zo belangrijk om rust te brengen in dit hectische leven. Lynsey zorgt ervoor dat jij je hoofd helemaal leeg kunt maken zodat je totaal ontspannen de les verlaat. Een momentje voor jezelf, maar ook bij blessures of lichamelijke klachten helpt ze je door middel van fijne stretch, rek- en strekoefeningen je lichaam rust te geven en weer in balans komen.

Terug naar trainers