We breken de tent af!

Letterlijk en figuurlijk…

Na een lange tijd buiten in onze tenten te hebben getraind is het eindelijk zover. We breken de tent af en starten weer met personal training en small group training in onze mooie trainingsruimtes! Wij zijn er helemaal klaar voor. Jij ook?

Heb jij de afgelopen maanden stilgezeten en wil je direct goed van start gaan? Heb jij al lang de wens om weer in shape te komen maar lukt het je niet alleen? Sta jij ook te springen om jouw gezondheid te verbeteren? Dit is hét moment om te starten met een fit en gezond leven.

Samen met jou stellen we een plan op en wij coachen jou naar de doelen die je wilt bereiken zodat je weer lekker in je vel zit en je écht fit voelt! Op een effectieve manier coachen we jou naar een gezonde lifestyle.

Onze werkwijze

Bij YOUR | physical coach hebben we veel ervaring op het gebied van training, voeding en lifestyle. Personal Training bij YOUR | physical coach is effectief en uitdagend. We dagen je uit om alles uit jezelf te halen in een training van 30 minuten. Plezier in wat je doet is net zo belangrijk. Want fit voor het leven kun je alleen worden als je er ook je hele leven met plezier aan wilt blijven werken. Bij ons leer je naar je lichaam te luisteren, ga je niet over je grenzen heen en werk je elke dag aan een gezonde lifestyle. Jouw enthousiasme en onze kennis is de perfecte combinatie om resultaat te bereiken.

Start nu en ontvang een starterspakket cadeau

Plan een vrijblijvende afspraak voor een intake om ons en onze gym te leren kennen!

Bij inschrijving vóór 19 juni ontvang je van ons een starterspakket met een sporttas, handdoek en bidon. Alles wat je nodig hebt voor een vliegende start!

WORD #FITFORLIFE