hardloper met goede levensstijl

17 april, 2019

Tips voor gezondere, fittere alledaagse taken

Een goede levensstijl begint bij een goede basis. Daarom kijken we vandaag hoe je met een aantal kleine aanpassingen jouw alledaagse taken een stuk fitter en gezonder maakt.

Til je boodschappen naar de auto

Klaar met boodschappen doen? Laat je karretje staan bij de ingang van de supermarkt en til je boodschappen het laatste stukje naar de auto of, nóg beter, de fiets.

Als je boodschappen het laatste stukje tilt, gebruik je een vorm van weighted carries. Hiermee verbeter je je core-strength en je grip, en stimuleer je een goede levensstijl!

Neem de trap in plaats van de lift

Het zit hem in de kleine dingen! Voor net dat kleine beetje extra beweging kan je de trap nemen in plaats van de lift of roltrap. Zo zet je toch weer een aantal extra stappen op een dag en maak jouw alledaagse taken weer een stuk fitter.

Extra voordeel: de trappen zijn vaak een stuk rustiger!

Meer tips? Download het E-book

Ons nieuwe e-book is vanaf nu te downloaden! In het e-book staan nog 3 simpele tips om jouw dagelijkse leven fitter in te richten en om een goede levensstijl op te bouwen. Daarnaast vertellen we je ook hoe je deze tips gemakkelijk kan implementeren in je alledaagse taken.

Bekijk overige berichten