Plan een gratis intake

Ben jij er klaar voor om het diepe in te duiken met ons? Tijdens de intake kijken we samen naar jouw doelen en hoe je deze bij ons kunt behalen! De intake is gratis en geheel vrijblijvend. Na de intake maak je zelf de keuze of je wilt trainen bij YOUR | physical coach.

KLAAR OM FIT FOR LIFE TE WORDEN?

Tijdens de intake brengen we jouw (fysieke) doelstellingen in kaart. Wat doe je nu, hoe zit je dag er gewoonlijk uit, wat wil je veranderen en vooral hoe kun je jouw doelen bij YOUR| Physical Coach bereiken? We geven je eerlijk advies en maken samen een realistisch plan voor jou.

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en ons. Dat je je op je gemak voelt en dat je bereid bent om de komende periode intensief met ons aan jouw doelen te werken. Tijdens de intake bespreken we daarom niet alleen jouw doelen en onze werkwijze, maar kun je ook kennis maken met ons en ontdekken of er een klik is!

Laten we kennismaken

Laat je gegevens achter zodat we een intake afspraak met jou kunnen maken!

Nicolette, Ronald en Rino lachend op de foto.

 

Geen sixpack voor even maar FIT VOOR HET LEVEN met YOUR | physical coach

JE WORDT DOOR ONS GECOACHT

YOUR | physical coach Personal Training – Small Group Training biedt de meest effectieve manier van trainen, om in topconditie te komen of je andere fysieke doelstellingen te behalen en te behouden.

De trainers van YOUR | physical coach zijn naast ‘vak-idioten’ zelf ook fanatieke sporters. Wij weten als geen ander wat er nodig is om jou in de shape te brengen die je voor ogen hebt. We weten ook dat het wel eens afzien is en dat verandering niet van de ene op de andere dag kan. Daarom zijn wij er om jou hierin te coachen en te motiveren!

 

Plan nu jouw intake

Laten we starten met een gratis intake gesprek. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak voor de intake in te plannen. De intake is gratis en geheel vrijblijvend.