Boek een gratis intake

Ben jij er klaar voor om het diepe in te duiken met ons? Tijdens een gratis intake kijken we samen naar jouw doelen en hoe je deze bij ons kunt behalen! De intake is geheel vrijblijvend.

Maak kennis

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou en ons. Dat je je op je gemak voelt en dat je bereid bent om de komende periode intensief met ons aan jouw doelen te werken. Tijdens de intake bespreken we niet alleen jouw doelen en onze werkwijze, maar kun je ook kennis maken met ons en ontdekken of er een klik is!

Maak kennis

Zij gingen jou voor

Wij kunnen je nog zo veel vertellen over training en coaching bij ons, maar onze klanten zeggen het meest! Wij zijn trots dat wij zo veel gezondere en gelukkigere klanten hebben. Of ze nou met een blessure bij ons kwamen, zich wilden voorbereiden op een wedstrijd of gewoon wat lekkerder in hun wel wilden zitten. Bij ons hebben ze hun draai gevonden!

JE WORDT DOOR ONS GECOACHT

YOUR | physical coach Personal Training – Small Group Training biedt de meest effectieve manier van trainen, om in topconditie te komen of je andere fysieke doelstellingen te behalen en te behouden.

De trainers van YOUR | physical coach zijn naast ‘vak-idioten’ zelf ook fanatieke sporters. Wij weten als geen ander wat er nodig is om jou in de shape te brengen die je voor ogen hebt. We weten ook dat het wel eens afzien is en dat verandering niet van de ene op de andere dag kan. Daarom zijn wij er om jou hierin te coachen en te motiveren!

KLAAR OM FIT FOR LIFE TE WORDEN?

Laten we starten met een gratis intake gesprek. Tijdens de intake brengen we jouw (fysieke) doelstellingen in kaart. Wat doe je nu, hoe zit je dag er gewoonlijk uit, wat wil je veranderen en vooral hoe kun je jouw doelen bij YOUR| Physical Coach bereiken?

Na het invullen van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak voor de intake in te plannen. De intake is gratis en geheel vrijblijvend.