Trainingsruimte van YOUR physical coach Elst

Small Group Kracht

Wil jij jouw kracht verbeteren? Ben je benieuwd hoeveel jij kunt deadliften of bankdrukken? Vind je cardio maar niks? Doe dan mee met onze Small Group Kracht! Deze small group training richt zich op 3 basis oefeningen die jij in een cyclus van enkele weken helemaal onder de knie krijgt én verbetert.

Krachttraining is een leuke en uitdagende manier om te werken aan jouw gezondheid. Je kunt je lichaam er mooi mee vormen, het bevordert de verbranding en het is een boost voor je zelfvertrouwen.

 

Ontdek hoe krachtig jij bent

Waar wacht je nog op? Wil jij deelnemen aan deze uitdagende Small Group training? Leer ons kennen tijdens een gratis en vrijblijvende intake!

Plan een intake

Jouw trainers

De big three van krachttraining

Tijdens de Small Group Kracht ga je samen met onze Personal Trainer aan de slag met de Squat, Bench Press en Deadlift: Ook wel de big three van krachttraining genoemd. Daarnaast werken we met additionele oefeningen om je lichaam nog meer te versterken.

Deze Small Group is opgebouwd uit een cyclus van 9 weken.  Elke week trainen we één van de drie oefeningen en dat doen we in totaal drie keer.  Gedurende 9 weken werk je dus aan het verbeteren van jouw techniek en het vergroten van jouw kracht. Daarna is het tijd voor de ultieme test: Wat is jouw 1RM, oftewel welk gewicht kun jij maximaal 1 keer verplaatsen? Natuurlijk kun je ook de volgende cyclus weer meedoen. Zo ga je steeds verder vooruit!

Small Group Kracht is een leuke en motiverende manier om met krachttraining aan de slag te gaan. Of je nog helemaal geen ervaring met krachttraining hebt of juist wel, iedereen kan meedoen! Onze Personal Trainers houden rekening met jouw niveau.

Small Group Kracht bij YOUR | physical coach

  • Maximaal 6 personen per les
  • Effectieve training binnen één uur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Meedoen op je eigen niveau
  • Geen cardio, puur kracht

Nieuw bij YOUR | physical coach? Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis en vrijblijvend, dus laten we kijken of het klikt.