Trainer Laura van YOUR | physical coach Elst

Laura Hubers

Laura is behulpzaam, altijd vrolijk en lacht veel. Haar enthousiasme en energie kan ze perfect toepassen in de Small Group en Personal Training lessen bij Your | physical coach.

Never a dull moment met Laura

Laura is een echte thrillseeker en gaat graag op avontuur. Ze krijgt energie van buiten sporten en is in de zomer dan ook werkzaam als buitensportinstructeur in Frankrijk. Daar beoefent ze ‘Via Ferrata’ (een met staalkabels uitgezet parcours langs een rotswand). Maar ook in haar vrije tijd gaat ze graag klimmen in de Alpen, Dolomieten, aan de Spaanse kust of buiten Europa. Een echte avonturier dus!

De aanpak van Laura

Laura geeft Small Group en Personal training. Haar trainingen kenmerken zich door haar enthousiaste, energieke houding waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is. Ze is iemand die ervoor zorgt dat iedereen op zijn/haar niveau geholpen wordt en stemt iedere training af op de specifieke persoon. Ze kijkt altijd goed wat wel of niet kan en zorgt voor voldoende differentiatie. Laura leidt je op een prettige manier stap voor stap door de oefeningen. Deze fanatiekeling is erg resultaatgericht en werkt met haar technische aanpak aan de opbouw van jouw kracht.

Laura doet aan survivalrun; een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Tijdens een survivalrun leg je een grotendeels onverhard parcours hardlopend af. Paden, sloten, bossen, weilanden en af en toe een stukje asfalt. Onderweg neem je natuurlijke en opgebouwde hindernissen.

Terug naar trainers