Kettlebell Flex

Ontdek de ultieme fitnesservaring met onze nieuwste groepsles: Kettlebell Flex! In slechts een uur biedt deze dynamische workout een perfecte mix van kracht, krachtuithoudingsvermogen en souplesse, met behulp van één of twee kettlebells. Voel je hartslag stijgen met slechts een paar herhalingen, waardoor je niet alleen kracht opbouwt, maar ook je algehele conditie verbetert. Kettlebell training vormt een naadloze overgang naar diverse sporten zoals hardlopen, fietsen en zwemmen, dankzij de functionele bewegingen en focus op core strength.

Na deze energieke eerste helft van de les, neem je de tijd voor rek- en strekoefeningen, inclusief ademhalingsoefeningen. Of je nu kiest voor het gebruik van een kettlebell of niet, dit gedeelte is ontworpen om je terug te brengen naar je rustmodus. Kettlebell Flex biedt een uitgebalanceerde benadering van fitness, waar uitdaging en herstel hand in hand gaan. Ontdek hoe deze unieke combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit je fitnessdoelen naar nieuwe hoogten kan tillen. Doe mee en ervaar Kettlebell Flex!

Tijd om te knallen!

Start nu met het verbeteren van je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Wil jij de verschillende kickbokstechnieken leren onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer? Plan een gratis intakegesprek en leer ons kennen!

Intake plannen

Jouw trainers

Een uitdagende en herstellende fullbody workout

Kettlebell training staat bekend als een uitstekende overgang naar verschillende sporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen en meer. De functionele bewegingen en de focus op core strength dragen bij aan een betere prestatie in diverse sportieve activiteiten.

Kettlebell Flex biedt niet alleen een complete workout voor je lichaam, maar ook een evenwichtige benadering van fitness die zowel uitdagend als herstellend is. Doe mee en ervaar hoe deze unieke combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit je naar nieuwe hoogten kan brengen, zowel in je fitnessdoelen als in je algehele welzijn. Kom en doe mee met Kettlebell Flex – waar kracht ontmoet flexibiliteit!

 

KettlebellFlex les bij Your | physical coach

  • Een half uur krachttraining en een half uur rek- en strek oefeningen
  • Verbetering conditie en uithoudingsvermogen
  • Weer terug in je rustmodus na de training
  • Sterker worden
  • De ideale uitlaatklep; ontladen stress en je hoofd leegmaken.

Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis, dus laten we kijken of het klikt.