small group kickboksen les

Combi-Boks

De Combi-Boks les is een energieke workout waarbij krachttraining wordt gecombineerd met kickboksen. In deze Small Group les train je jouw lichaam om sterker te worden en kun je op een leuke en uitdagende manier je conditie verbeteren. Het is een full body workout die zorgt voor optimale calorieverbranding en verbetering van je uithoudingsvermogen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal zul je voordelen ervaren; door de intensiteit van kickboksen ben je volledig gefocust en kun je je hoofd even helemaal leegmaken. Een workout waarin je al jouw kracht en energie kwijt kunt!

Deze Small Group les is geschikt voor ieder niveau. Dus twijfel niet en meld je aan voor deze uitdagende Small Group training bij YOUR | physical coach in Elst!

Tijd om te knallen!

Start nu met het verbeteren van je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Wil jij de verschillende kickbokstechnieken leren onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer? Plan een gratis intakegesprek en leer ons kennen!

Intake plannen

Jouw trainers

Een full body workout en boost voor je conditie

Kickboksen is een intensieve sport waarbij tactiek, discipline en conditie gecombineerd wordt. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo stijgen. Tijdens het boksen train je je conditie, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie. Je gebruikt  je hele lichaam. Naast het trainen van je armen en benen gebruik je de spieren rond je middel ook heel veel tijdens het trappen of stoten.

Tijdens de Combi-Boks les ben je continu in beweging. Je voert combinaties uit, je wisselt af tussen verschillende trappen en stoten en daarnaast voer je verschillende oefeningen uit die zorgen voor spier- en krachtopbouw. Zo blijf je jezelf steeds uitdagen. Het tempo ligt hoog en je last weinig pauzes is. Daarom is een training op een bokszak ontzettend goed voor je conditie.

Naast je lichamelijke gezondheid is kickboksen ook nog eens goed voor je mentale gezondheid. Tijdens het boksen kun je je hoofd helemaal leegmaken. Hierdoor ervaar je uiteindelijk mentaal ook veel voordelen.

Combi-Boks les bij Your | physical coach

  • Maximaal 6 personen per les
  • Een half uur krachttraining en een half uur kickboksen op de zak
  • Verbetering conditie en uithoudingsvermogen
  • Sterker worden
  • De ideale uitlaatklep; ontladen stress en je hoofd leegmaken.

Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis, dus laten we kijken of het klikt.