Trainers

Ons doel

YOUR | physical coach Personal Training – Small Group Training biedt de meest effectieve manier van trainen, om snel in topconditie te komen, je gewoon weer fit te voelen of je andere fysieke doelstellingen te behalen en te behouden.

Onze missie is fit for life. Dit betekent dat wij de gezondheid van mensen willen verbeteren, door ze te leren hoe ze dit zelf kunnen doen. Wij gaan niet voor een quick fix, maar voor gezond en duurzaam resultaat. Wij zetten alles op alles om jou te helpen met een training die geheel is afgestemd op jouw lichaam en wensen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je plezier hebt en dat je geniet!

De trainers

Wij zijn naast ‘vak-idioten’ zelf ook fanatieke sporters. Onze enorme drive en passie voor het vak heeft ons gemotiveerd om de beste opleidingen te volgen die in Nederland- en buitenland te vinden zijn en continu bezig te zijn met het vergaren van meer kennis en het opdoen van nieuwe ervaringen. Wij zijn niet alleen Personal Trainers maar ook Coaches, Motivators en Inspirators.

We hebben allemaal hetzelfde doel: Jou fit voor het leven maken. Daarvoor hebben we allemaal onze eigen aanpak. Zo kun je kiezen voor de trainer die het beste bij jou past of juist het beste van alle trainers meenemen door verschillende trainingen te volgen. Klik op een trainer om meer te weten te komen!

Voor meer informatie kijk op onze diensten of maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis intake sessie.

Plan een gratis intake