Trainer Ronald van YOUR | physical coach Elst

Plan een gratis intake met Ronald

Ronald Dreijer

Oprichter en eigenaar van YOUR I physical coach. Ronald Dreijer behoort tot de eerste Personal Trainers in Nederland die het volledige Overload Certification Program succesvol hebben afgerond.

No-nonsense mentaliteit

Met Ronald Dreijer zijn jaren lange ervaring als marinier (14 jaar!) weet hij als geen ander wat het is om doelen te stellen, en vooral om deze te verwezenlijken. Discipline, doorzettingvermogen, innovatie en kwaliteit zijn de kernpunten die centraal staan in zijn leven. De ‘no-nonsens’ mentaliteit kenmerkt Ronald Dreijer’s persoonlijkheid, en daarom ook zijn werkwijze bij YOUR | physical coach.

De aanpak van Ronald

In de trainingen en coaching van Ronald begint alles bij een sterke basis. Een goede basis op het gebied van voeding en training maakt mensen niet alleen in de sportschool sterker, maar ook in hun dagelijkse leven, zowel mentaal als fysiek. Dit bereikt Ronald door jou op een snelle, goede en makkelijke manier kennis over te dragen. Want als je begrijpt waarom je iets doet, kun je dit ook veel beter uitvoeren. Tijdens zijn Personal Training lessen ga je terug naar de basis: De kettlebell, de barbell en lichaamsgewicht trainingen. Maar onthoud: Simple does not mean easy!

Specialisaties van Ronald:

Vanwege Ronald Dreijer’s  veelzijdigheid en zijn enorme ‘drive’ en passie voor het vak wordt hij naast zijn hoofdtaak Personal Trainer in de regio Elst met grote regelmaat  ingehuurd door externe bedrijven voor advies en op maat gemaakte trainingen.

Terug naar trainers