flexibility small group training - YOUR | physical coach Elst

Flexibility

Tijdens de Flexibility les werk je aan jouw flexibiliteit, mobiliteit en ontspanning. Deze Small Group les traint jouw lichaam om soepeler te bewegen en beter te functioneren. Bewegingen en methodes van onder andere yoga, pilates en body balance worden gecombineerd tot deze unieke groepesles.

Een goede mobiliteit en flexibiliteit kunnen kwaaltjes en pijntjes voorkomen én hebben een positief effect op andere sporten die je doet. De Flexibility les is voor iedereen die zijn squat- , rug- of schouder posities wilt verbeteren, die leniger/ mobieler wilt worden, die makkelijker uit een judo of een BJJ (Braziliaanse Jiu Jitsu) positie wilt komen en meer.

De les is vooral ontspannend, terwijl je lichaam toch hard aan het werk wordt gezet. Ervaar het zelf en doe mee met deze unieke Small Group les!

Start nu met het trainen van jouw lichaam en geest.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze Small Group les? Leer ons kennen door een gratis intake gesprek te plannen.

Gratis intake

Een lichaam dat soepel beweegt

Flexibility zijn rek- en strekoefeningen waarbij je in een tijdje in dezelfde positie staat of zit. Daarnaast doen we mobility oefeningen, om de beweeglijkheid van je lichaam te verbeteren. Tijdens deze Small Group les richten we ons voornamelijk op de uitademing. Je zult merken dat wanneer je goed uitademt je spieren beter kunnen ontspannen en zo verder in de positie komt.

Tijdens de les maak je ook gebruik van extra hulpmiddelen. We gebruiken foamrollers en la cross balletjes om om verklevingen van spieren in het lichaam los te maken. Sinds kort hebben we ook feet-up trainers! Hiermee verbeter je flexibiliteit, kracht, coördinatie en balans. Een leuke extra uitdaging tijdens de Flexibility les.

Al met al heeft Flexibility een positief effect op jouw lichaam. Je beweegt soepeler in je dagelijkse leven, wordt beter in andere sporten die je doet én je kunt een uurtje heerlijk ontspannen.

Flexibility les bij Your | physical coach

  • Maximaal 6 personen per les
  • Één uur ontspanning voor lichaam en geest
  • Actief werken aan flexibiliteit en mobiliteit
  • Mix van yoga, pilates en body balance
  • Geen ‘zweverige’ lessen

Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis, dus laten we kijken of het klikt.