Small Group

Wil je je gewoon weer fit en vitaal voelen? Weer tevreden zijn met je lichaam? YOUR | physical coach gelooft dat iedereen een bepaalde prestatie levert. Wij snappen echter ook dat Personal Training & Coaching niet voor iedereen is weggelegd. Daarom bieden wij ook Small Group Training.

In een klein groepje van maximaal 6 personen werken wij aan jouw persoonlijke doel(en). De trainingen zijn effectief, uitdagend en zitten vol afwisseling.

Start nu met het verbeteren van jouw gezondheid

Waar wacht je nog op? Leer ons kennen, plan een gratis intake gesprek!

Gratis intake

Small Group training met aandacht voor jouw doelen

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarom train je tijdens de Small Group in een groepje van maximaal 6 personen. Er is altijd aandacht voor jouw progressie en het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Het grote voordeel voor jou is dat de kosten lager zijn dan met Personal Training. Wij werken wekelijks gevarieerde trainingen uit die er elke keer weer voor zorgen dat jij uitgedaagd wordt en er elke keer weer een echte trainingsprikkel wordt afgegeven aan jouw lichaam. Het enige wat wij van jou verwachten is elke training maximale inzet!

Small Group training is daarnaast gewoon enorm leuk. Je traint in een kleine groep waarin iedereen zijn eigen doelstellingen heeft en toch op dezelfde lijn ligt. Je motiveert elkaar en verlaat iedere training met een smile op je gezicht!

Testimonials

Small Group bij YOUR | physical coach

  • Maximaal 6 personen per groep
  • Effectieve training binnen 60 minuten
  • Persoonlijke aandacht
  • Elke training is anders
  • Meedoen op je eigen tempo

Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis, dus laten we kijken of het klikt.