small group & personal training bij YOUR | physical coach

Small Group

Wil jij je eindelijk weer fit en vitaal voelen? Weer tevreden zijn met je lichaam? YOUR | physical coach gelooft dat iedereen dit kan bereiken. Is Personal Training niet helemaal jouw ding? Train je liever in een groep? Doe dan mee met onze Small Group Trainingen!

In een klein groepje van maximaal 6 personen werken wij aan jouw persoonlijke doel(en). De trainingen zijn effectief, uitdagend en zitten vol afwisseling. Je gaat aan de slag met zowel kracht- als conditietraining. Zo train je jouw hele lichaam effectief binnen één uur. 

Start nu met het verbeteren van jouw gezondheid

Waar wacht je nog op? Leer ons kennen, plan een gratis intake gesprek!

Plan nu een intake

Small Group training met aandacht voor jouw doelen

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarom train je tijdens de Small Group in een groepje van maximaal 6 personen. Er is altijd aandacht voor jouw progressie en het behalen van jouw persoonlijke doelen.

De focus ligt op strength & conditioning. Je werkt dus zowel aan het verbeteren van je kracht als ook je conditie, voor een complete aanpak! Wij werken wekelijks gevarieerde trainingen uit die er elke keer weer voor zorgen dat jij uitgedaagd wordt en er elke keer weer een echte trainingsprikkel wordt afgegeven aan jouw lichaam. Het enige wat wij van jou verwachten is elke training maximale inzet!

Small Group training is daarnaast gewoon enorm leuk. Je traint in een kleine groep waarin iedereen zijn eigen doelstellingen heeft en toch op dezelfde lijn ligt. Je motiveert elkaar en verlaat iedere training met een smile op je gezicht!

Naast de standaard Small Group training bieden we ook nog andere Small Group Trainingen aan. Kijk ook eens bij de Combi-boks, Small Group Kracht of Flexibility les. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om te variëren in lessen waar je aan deelneemt.

Small Group bij YOUR | physical coach

  • Maximaal 6 personen per groep
  • Effectieve training binnen 60 minuten
  • Persoonlijke aandacht
  • Elke training is anders
  • Meedoen op je eigen tempo
  • Mix tussen kracht en conditie

Plan je gratis intake in!

Waarom wachten met fit worden als je nu kan beginnen? Onze intakes zijn gratis, dus laten we kijken of het klikt.