Trainer Rino van YOUR | physical coach Elst

Rino de Nijs

Dat de appel niet ver van de boom valt kun je wel zien aan Rino. Rino is de stiefzoon van Ronald en zoon van Nicolette en inmiddels al zo’n 3 jaar actief als trainer. Rino geeft Personal en Small Group training.

Keep your squats low and your standards high

Sporten is altijd een rode draad in het leven van Rino geweest en het is hem met de paplepel ingegoten. Hij is al jong begonnen met turnen en trampolinespringen; een krachtige, dynamische sport waarbij grenzen worden verlegd en waar je een flinke dosis lef voor nodig hebt. Deze enthousiaste, ondernemende trainer is zelf nog steeds dagelijks aan het sporten en focust zich nu voornamelijk op krachttraining en Crossfit.

De aanpak van Rino

De trainingsstijl van Rino is energiek en motiverend. Hij probeert mensen altijd uit te dagen een stapje verder te gaan om zo het maximale uit een training te halen. Hij vindt het mooi om te ervaren dat sporters tot het besef komen dat ze toch meer kunnen dan ze dachten.

Bij YOUR | physical coach kan iedereen meedoen, op verschillende niveaus. Door zijn ervaring kan Rino razendsnel schakelen en zorgt hij tijdens de trainingen in een split second voor de juiste differentiatie. Hij creëert een fijne groepsdynamiek waarin iedereen elkaar kan uitdagen en op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Het enthousiasme van Rino motiveert om op een constructieve manier aan je doelen te werken en deze te behalen.

Enkele behaalde fysieke doelstellingen van Rino

  • CIOS sport- en bewegingscoördinator, niveau 4, 2016-2020
  • 2 jaar Crossfit ervaring
  • 2 jaar ervaring in de fitnessbranche
  • 4-5 jaar turn ervaring (9-14 jaar)
  • Trampolinespringen 2e van Nederland (14 jaar), 2011
Terug naar trainers