Trainer Ineke bij YOUR physical coach Elst

Ineke van Bentum

Ineke is positief, motiverend, en vrolijk. Gezondheid staat bij haar hoog in het vaandel en ze kijkt naar het totaalplaatje. Als afgestudeerd biomedisch wetenschapper maakte ze de keuze om niet de hele week op het lab te willen werken, en meer aandacht te besteden aan sport en gezondheid. Haar positieve energie & technische aanpak zorgen dat je er iedere training alles uithaalt wat er in zit!

Passie voor gezondheid

‘Ik liep in 2020 de sportschool in, en ik ben daar nooit meer weggegaan’, zegt Ineke. Zo veranderde Ineke van Consultant Medicijnveiligheid, in een fanatieke sporter met een passie voor leefstijlcoaching. Een interesse in gezondheid is er altijd al geweest bij Ineke. Haar studie in biomedische wetenschappen en achtergrond in medicijnveiligheid heeft haar veel geleerd over het menselijk lichaam.

Sinds 2011 sportte Ineke veel, maar toen ze in 2020 ook het powerliften ontdekte besloot ze het roer om te gooien: het was ook tijd voor een carierrèswitch. Ineke wilde met sport werken op professioneel vlak. Ze volgde een personal trainingscursus bij Bell Training en een opleiding tot leefstijlcoach. Ineke’s passie voor krachttraining begon met powerliften. Op dit moment sport ze zelf met een focus op functional fitness & kracht. Daarnaast doet Ineke triathlon trainingen: aangestoken door haar vriend, die deze sport ook beoefent.

Ineke’s aanpak

Ineke houdt van personal training met een persoonlijke aanpak. De filosofie van YOUR | Physical Coach sluit dan ook helemaal aan. Haar persoonlijke aanpak, gefocust op het individu, definiëert haar als trainer. Bij iedere sporter kijkt ze hoe diegene het beste kan bewegen: misschien kan een squat nog wat dieper, of een deadlift nog beter. Je kan altijd bij haar terecht met vragen.

Enkele behaalde doelen van Ineke

  • Achtergrondkennis over biologie door studie Biomedische Wetenschap
  • Personal Trainingscursus van Menno Henselmans afgerond
  • Opgeleid tot Leefstijlcoach bij Vitalogisch
Terug naar trainers