regelmaat routine - YOUR Physical Coach

15 november, 2019

Hoe creëer je regelmaat in je leven?

Er komt heel wat bij kijken om #fitforlife te worden en vooral te blijven. Je moet denken aan je training, je voeding en je rust. Daarnaast heb je ook nog een heel eigen leven, met familie, hobby’s en werk. Hoe vat je dit nu allemaal samen en creëer je regelmaat in je leven?

Maak afspraken met jezelf en leg deze vast

We kunnen hier lang en kort over praten, maar de oplossing is vrij simpel. Koop een agenda of kalender en gebruik deze! Goede regelmaat creëer je alleen door afspraken met je zelf te maken en deze na te komen.

Door gebruik te maken van een agenda of kalender, maak je het inzichtelijk en fysiek. De afspraak met je zelf is nu meer dan alleen een gedachte. Het is nu iets fysieks dat je iedere keer terug ziet wanneer je op in je agenda of op je kalender kijkt.

Regelmaat helpt jouw gezondheid en maakt jou Fit for Life

De eerste stap naar regelmaat in jouw leven is starten met een goed slaap en rust ritme. Gelukkig hebben we hier al een blog over geschreven!

Daarnaast is regelmaat in jouw voedingspatroon ook een goede manier om aan jouw gezondheid te werken. Zodra je bij ons komt trainen, in welke vorm dan ook, ontvang je een mealplan. In dit mealplan geven wij alle handvatten om regelmaat in jouw voeding te creëren.

Verder zit regelmaat in de kleine dingen, download ons e-book over het verbeteren van jouw gezondheid met 3 tips en je leert er nog meer over!

Bekijk overige berichten